Activitatea noastra  este  reprezentata de  producția elementelor prefabricate din beton: pavaje, pavele, dale, borduri, rigole, elemente de gard, capace de gard și elemente decorative, astfel ca dumneavoastră să puteți alege dintr-o gamă bogată de forme, dimensiuni și culori.
 
Oferim soluţia optimă pentru amenajările cu pavaje pentru curţi, grădini, trotuare, alei, drumuri de acces şi alte tipuri de amenajări care se integrează în mod plăcut şi armonios în mediul înconjurător.
Principalul nostru obiectiv, este ca dumneavoastră să vă simțiți bine în spațiile amenajate cu produsele noastre. Întotdeauna suntem atenți la cerinţele dumneavoastră, astfel încercăm să găsim soluţii optime adaptate pentru  necesităţile de amenajare a spaţiilor.
Pavajele au devenit o modalitate uimitoare de amenajare a spațiilor deschise atât pentru case și vile cât și pentru spații publice. Culorile atractive ale pavajelor, varietatea de modele și posibilitățile de aranjare, vă deschid perspective nebănuite de configurare a suprafețelor decorative.

Tot materialul pentru productia de pavele, borduri si boltati este de rezistenta! Nu cu sapa, nu vopsite exterior!

Folosim numai materiale de cea mai buna calitate. Executam la cerere orice model de pavele si pavaje.

Culorile nomale: gri, rosu, galben.

Alte culori : albastru, verde, maro.

 

 

 

 

SC. THESSALONIKI INTERNATIONAL S.R.L.
CIF: -
Soseaua Alexandriei nr. 268, Localitatea Cornetu, Ilfov
CP: 765061 Cornetu (Romania)
Tel: 0723.240.839

office@dalepavaje.ro